Pridružite se i vi: VALA i IPKO se pridružili akciji za pomoć mladoj Milici

Mobilni operatori na Kosovu – IPKO i VALA, priključili su se akciji prikupljanja pomoći za Milicu Stević iz Donje Gušterice.

Milica Stević boluje od tumora na mozgu i trenutno se nalazi na klinici “BGPS Neu-ulm” u Njemačkoj, gdje će biti operisana.

Novac se prikuplja za lečenje koje košta 27.000 eura.

Svi korisnici IPKO broja, ukoliko žele da pomognu Milici, mogu to da učine slanjem SMS poruke sa tekstom “Milica” na broj 55001. Cijena poruke je 1 euro.

I mobilni operator VALA ima otvoren broj za pomoć Milici. Korisnici ove mreže, poruku “Milica” mogu da pošalju na broj 55105 do 8. oktobra. Cijena je takođe euro.

Ova akcija će trajati do 23. septembra.

Milica je već na klinici BGPS Neu-ulm u Njemačkoj i pod terapijom je, kazala je Snežana Jovanović, koja je i pokrenula akciju prikupljanja pomoći za Milicu.

Proteklih dana širom Kosova pokrenuta je akcija za prikupljanje neophodnih finansijskih sredstava kao pomoć ovoj mladoj ženi. Do početka prošle nedjelje, kada je Milica privatnim automobilom otputovala za Njemačku, prikupljena je polovina od potrebne sume, te je klinika prihvatila da primi Milicu, a da se ostali dio novca uplati u međuvremenu.

Zadnje iz rubrike

Najnovije na portalu »

Popularno

Facebook

Fotografija dana