PROIZVOĐAČ ZAŠTITNIH MASKI “SLUČAJNO” OTKRIO: Ovako će izgledati novi flagship modeli vodećeg kineskog proizvođača mobitela

Mjesec i pol dana nakon što je Olixar otkrio dizajn stražnje strane kućišta P30/P30 Pro mobitela, sličnu je stvar učinio i Sigel otkrivši kako će navedeni mobiteli izgledati s prednje strane

Sredinom prosinca prošle godine proizvođač zaštitnih maski za mobitele – Olixar otkrio je kako će Huaweijevi budući flagshipi – P30 i P30 Pro izgledati sa stražnje strane kućišta. Tada je ujedno i potvrđen broj kamera koje će ti mobiteli imati te njihov razmještaj.

Model P30 koji će biti osnovni flagship model imat će tri stražnje kamere, a napredniji P30 Pro – četiri. Sada kojih mjesec i pol dana kasnije, jedan drugi proizvođač zaštitih maski i futrola – Sigel je također dao svoj obol u otkrivanju dizajna predstojećih flagshipa otkrivši nam kako će ti uređaji izgledati s prednje strane.

P30 Pro (Spigen)

  • P30 Pro (Spigen)
  • P30 (Spigen)
  • P30 (Spigen)
  • P30 (Spigen)

Naime, iako se prednja strana tih mobitela mogla vidjeti i na Olixarovim renderima, dizajn nije bio posve točan, već je za potrebe prezentacije maski posuđen dizajn od Oppovog mobitela R17 jer je u tom trenutku slovio kao najsličniji dolazećim P30 i P30 Pro mobitelima.

Zadnje iz rubrike

Najnovije na portalu »

Popularno

Facebook