Ronaldov kuhar svako jutro bira najbolje proizvode na tržištu za pripremu svojih jela

Portugalski fudbalski as Kristijano Ronaldo (Cristiano) nastavlja da ruši rekorde i sa 35 godina. Najbolji strijelac Real Madrida, Portugala i Lige prvaka uvijek nastoji da nadmaši i sebe i druge. Godine prolaze, ali on za razliku od drugih fudbalera čuva svoje kvalitete na najvišem nivou punih 19 godina.

Ronaldo nikada nije skrivao svoj zdrav način života, ali i pored toga mnogi se pitaju u čemu je njegova tajna. I u kasnim tridesetim on je fizički najspremniji, zavidne je tjelesne građe, a sve je to došlo kao rezultat upornog višegodišnjeg rada na terenu i u teretani… Ali uspjeha dolazi i iz zdrave i uravnotežene ishrane. Portugalac od januara kraj sebe ima Đorđa Baronea koji se brine o njegovoj ishrani. Poznati italijanski kuhar već je ima iskustvo u radu sa poznatim ličnostima, a sada je na ispitu kod najboljeg fudbalera svijeta.

– Kuha tjestenine kao niko drugi – kažu oni koji poznaju Baronea.

Španska “Marka” je upoznala Đorđa i ističe da on svako jutro voli da bira najbolji proizvod na tržištu za pripremu svojih jela, uzimajući u obzir šta je potrebno njegovom klijentu – i šta on zahtjeva u svakom trenutku. Pored toga, plasirao je sopstvenu marku vina. Šef Barone viđen je sa napadačem Juventusa na brodu, u domu Portugalca u Torinu…

Ronaldo je sa porodicom proveo nekoliko dana odmora ploveći vodama Majorke, Menorke i Ibice.

Zadnje iz rubrike

Najnovije na portalu »

Popularno

Nema aktuelnosti za ovaj period!

Facebook

Fotografija dana