Ruska “bomba” postala crnogorska snaha: Cijepa drva na Cetinju u bikiniju

Ukoliko bi se kojim slučajem birala najatraktivnija fitnes ljepotica u regionu, nema sumnje da bi “zlatnu medalju” ponijela “crnogorska snaha” Marina Dovgal-Simović.

U pitanju je Ruskinja koja ima 36 godina i troje djece, a udata je udata na Cetinju gdje živi već 10 godina.

Marina je veliki pažnju privukla svojim atraktivnim fotografijama na Instagramu, pogotovo onim na kojima se vidi kako u bikiniju cijepa drva.

Naravno, te fotografije su naišle na veliki broj pozitivnih komentara, pogotovo što Marina izgleda kao “milion dolara” i što iz dana u dan vrijedno trenira.

Međutim, bilo je i onih negativnih komentara, a Marina je imala jasnu poruku za “hejtere”:

– Hvala svima koji su neravnodušni prema mojoj stranici i šalju jedni drugima slike, čak i mojoj svekrvi! To podiže statistiku na Instagramu! Naravno, sve je lakše vidjeti sa kauča ili iz kafane i govoriti kako treba da živi i šta treba da radi žena i majka troje dece. Ako želite meni da dajete savjete, napišite ih na 100 eura i dajte, sa zadovoljstvom prihvatam! Psi laju, karavan ide! Šaljite moj post svim spletkarošima i ljubomornima, eskspertima sa kauča – napisala je Marina nedavno.

Zanimljivo, Marina ima završen Ekonomski fakultet i trenutno polaže ispite na Akademiji sporta za personalnog trenera.

U nastavku požete pogledati i fotografije sa njene Instagram stranice i uvjerite se zašto je ova crnogorska snaha jedna od najatraktivnijih žena.

Zadnje iz rubrike

Najnovije na portalu »

Popularno

Facebook