Smrt u magli: Na vijestima saznali za pogibiju majke i brata!

Beograd – Bol!

– Izgubila sam sestru i sestrića… Užasna tragedija nas je zadesila, bol je preveliki. Gordanina djeca su dočekala mrtvu majku iz Minhena, Aleksandrovoj majci je pozlilo kad je čula za tragediju… nema tu šta više da se priča.

Čuvali ga kao malog

Ovo je juče kroz suze novinarima rekla sestra Gordane Petrović (57), koja je prekjuče poginula u lančanom sudaru na auto-putu Beograd – Šid kod Šimanovaca. Sa njom u smrt otišao je i njen sestrić Aleksandar Miljković (35), koji je bio za volanom BMW koji se usljed guste magle zakucao u šleper.

– Gordana je bila u posjeti sestri i njenoj porodici u Minhenu. Bila je tamo od novembra. Sa sestrićem je krenula za Beograd kako bi ovdje proveli praznike. Aleksandar nije u Njemačkoj živio zato što je volio, već zato što je morao. Htio je ovu Novu godinu i Božić da dočeka u Srbiji, ali, nažalost, nije se dalo… – jedva izgovara Milan Jeremić, Gordanin bivši suprug.

Brišući suze, Milan kaže da je Aleksandra volio kao svoje dijete.

– Kad su mu roditelji otišli u Njemačku, Gordana i ja smo čuvali Aleksandra u našoj kući. Bio je s nama do petog razreda osnovne škole, a onda je otišao kod roditelja. Radio je u fabrici tenkova, mučio se da zaradi. Očuvao sam to dijete, sjećam se kako se igrao u dvorištu kad je bio mali – prisjeća se Milan srećnih dana.

Obožavala bebu

On dodaje da su njegov sin Miroslav i ćerka Mirjana na vijestima saznali za smrt majke i brata.

– Potpuno šokirani, pozvali su Gordanu telefonom. Nije im se javljala, pa su odmah krenuli za Šimanovce. Zet mi je rekao da ih je vidio poslije nesreće. Rekao nam je da je bolje da ih ne gledamo takve, kako bi nam zauvijek ostali u lijepom sjećanju. Želimo da ih pamtimo onakve kakve ih znamo – lijepe, nasmijane i dotjerane – plačući kaže Milan, dodajući da su on i Gordana u julu dobili unuče.

– To nam je drugo unuče. Gordana je obožavala bebu, znam da je jedva čekala da se vrati kako bi se igrala s djecom – rekao je unesrećeni Milan Jeremić.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.