SP u Brazilu: Ulaznice od 15 do 990 dolara

Međunarodna fudbalska federacija (FIFA) saopštila je da će se cijene ulaznica za Svjetsko prvenstvo u Brazilu 2014. godine kretati od 15 do 990 dolara.

U saopštenju FIFA-e navedeno je da će najjeftinije ulaznice moći kupiti brazilski studenti, osobe starije od 60 godina i korisnici socijalnog programa.

Takođe, ulaznice za grupnu fazu Svjetskog prvenstva za strane navijače kretat će se od 90 do 175 dolara, u zavisnosti od mjesta na tribanama.

Cijene ulaznica za otvaranje prvenstva iznosit će od 220 do 495 dolara, a oni koji budu željeli da 13. jula uživo na Marakani gledaju finale Svjetskog prvenstva morat će da izdvoje od 440 do 990 dolara.

“Ove cijene su izuzetno konkurentne, postoji veliki izbor i vjerujem da je FIFA pokazala razumijevanje kada su cijene ulaznica u pitanju”, kazao je direktor marketinga FIFA-e Thierry Weil.

Prema navodima FIFA-e, ulaznice će se moći kupiti već od 20. avgusta preko internet portala FIFA.com i prodavat će se do 10. oktobra, dok će druga faza prodaje ulaznica početi 8. decembra kada bude bio poznat raspored utakmica.

Svjetsko prvenstvo u Brazilu održat će se od 12. juna do 13. jula 2014. godine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.