Thaçi, Kurti i Vjosa Osmani na tribinama protiv Engleza

Kosovski tim koji večerasi igra fudbaski meč protiv reprezentacije Engleske sa tribina bodre Hašim Tači, Aljbin Kurti, Vjosa Osmani, Bedzet Pacoli.

Utakmicu koja se igra na centralnom gradskom stadionu “Fadilj Vokri” u Prištini sa trubina i iz VIP loža prati gotovo čitav politički vrh o čemu svedoče objave na društvenim mrežama.     

“Više od ovoga ne može, jer su Engleska i Francuska danas dve najbolje nacionalne reprezentacije na svetu. Jednu  dočekuje Kosovo, a drugu Albanija. Rezultat u Prištini pomoći će u Tirani. Pozdravljam vas sa istočene tribine stadiona “Fadil Vokri”. Napred! “, napisao je Kurti na svom Fejsbuk nalogu.

Kosovski predsednik Hašim Tači se slikama i komentarima na Fejsbuku pohvalio da prati i bodri kosovsku reprezentaciju.

“Svojim gostoprimstvom osvijili smo srca sveta, a večeras moramo pobediti na zelenom polju protiv Engleske. Ponosan sam na našu reprezentaciji i navijače. Napred Kosovo”, napisao je Tači.

Pred početak utakmice kosovski predsednik se takođe oglasio posredstvom društevenih mreža.

“U porazu i pobedi, sa ili bez bodova, kvalifikovani ili ne, pružili ste nam toliko emocija i toliko ponosa. Vi ste naši heroji! Vi ste naša nada”!, napisao je Tači.

Utakmici u Prištini prisustuvje i predstavnica Demokratskog Saveza Kosova Vjosa Osmani koja je na svom Fejsbuk nalogu kratko napisala:

“Večeras nema gubitnika. Postoji samo proslava!”

U loži kraj predsednika Kosova Hašima Tačija koji utakmicu prati u društvu svog sina mediji su uslikali i ministra spoljnih poslova u tehničkom mandate Bedžeta Pacolija.

Utakmica između reprezentacija Kosova i Engleske koja se igra na stadionu “Fadilj Vokri” u Prištini počela je u 18 časova. 

Zadnje iz rubrike

Najnovije na portalu »

Popularno

Nema aktuelnosti za ovaj period!

Facebook

Fotografija dana