U Srbiji ginekolog prodao bebu za auto od 50.000 eura?

Ljekar je ponudio da nabavi bebu i osigura dokumente, da bi novi "roditelj" mogao legalno da je izvede iz zemlje

Udru┼żenje nestalih beba Beograda podnijelo je dvije krivi─Źne prijave Tu┼żila┼ítvu za organizirani kriminal protiv ─Źlanova organizirane kriminalne grupe sastavljene od ljekara i dr┼żavnih slu┼żbenika, na ─Źijem ─Źelu je jedan ginekolog zbog trgovine ljudima. U interesu istrage je da se ne iznesu detalji optu┼żnice, ali postoji dovoljno dokaza da kra─Ĺa beba i dalje postoji, rekla je Milena Jankovi─ç, predsjednica ovog udru┼żenja.

Nakon konferencije za novinare, organizirane povodom prijedloga tzv. zakona o nestalim bebama, prije dvije sedmice njenom udru┼żenju javio se mla─Ĺi ─Źovjek.

– On je bio u dru┼ítvu dvadesetak ljudi kada je jedan od okupljenih ispri─Źao kako je s ljekarom, nekada┼ínjim na─Źelnikom ginekologije u tom mjestu, koji sada ima privatnu ordinaciju, dogovarao kupovinu novoro─Ĺen─Źeta. ─îovjek ┼żivi u inozemstvu. Ljekar je ponudio da nabavi bebu i osigura dokumente, da bi novi “roditelj” mogao legalno da je izvede iz zemlje. Na pitanje koliko to ko┼íta, ginekolog mu je rekao: “Prethodni klijent mi je kupio auto.” Ispred ordinacije je stajao automobil vrijedan oko 50.000 eura – rekla je Jankovi─ç.

Tu┼żila┼ítvu za organizirani kriminal podnijeli su krivi─Źnu prijavu i pismenu izjavu ovog ─Źovjeka, koji je spreman svjedo─Źiti.

Zadnje iz rubrike

Najnovije na portalu »

Popularno

Facebook

Fotografija dana

´╗┐