Udaje se popularna pjevačica: Vjerenički prsten od 2.000 eura!

Pjevačica Katarina Grujić uskoro će izgovoriti sudbonosno “da” svom dečku Nemanji Buhi, s kojim je šest mjeseci u vezi. Na njenoj ruci zablistao je prsten vrijedan 2.000 eura!

“Nemanja je ludo zaljubljen u Katarinu, a ona je po prvi put u životu srećna što se pored nje nalazi muškarac kojim je oduševljena u svakom smislu. Njih dvoje se ne odvajaju. Kada ima slobodnog vremena, Nemanja je čak prati i na nastupima. Nedavno, Nemanja je odlučio da Kaći kupi verenički prsten i time ozvaniči njihovu vezu. Katarina je bila izuzetno ganuta tim njegovim gestom da je zaplakala”, pričaju za bliski prijatelji ovog para. Kako se po čaršiji već dugo šuška da je Katarina spremna za udaju, čini se da je konačno stigao i taj trenutak. Ona je nedavno priznala da je i te kako zaljubljena u Nemanju, koji je ispunjenje njenih snova u svakom smislu.

“Nemanja zna svakodnevno da obraduje Katarinu nekim poklonom, a nedavno je pored prstena dobila i ogromnog plišanog medu, koji je veći čak i od nje. Kaću je to posebno ganulo, jer je Nemanja za kratko vreme uspeo da zapamti sve što ona voli”, rekao je blizak prijatelj folk pjevačice za Blic.

“Sad sam baš u gužvi. Imam previše obaveza oko nastupa, a i previše sam pričala o svom privatnom životu. Dovoljno je da vam kažem da sam presrećna”, rekla je Katarina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.