UŽAS: Ivan Marinković pokušao samoubistvo

Ivan Marinković puca po šavovima.

Iako važi za jednog od favorita ove sezone rijalitija Parovi, ljubavna veza sa Jelenom nije mu dovoljna da povrati stabilnost, pa je u trenutku nervnog rastrojstva navodno pokušao samoubistvo, piše “Svet”.

Iako su ga ljekari spasli na vrijeme, ovaj incident drži se u najvećoj tajnosti, a ni sam Marinković u programu ne pominje da je trovanjem sebi htio da oduzme život.

„Ivan je u kritičnom stanju iz vile Parova hitno prebačen u dežurnu bolnicu i odmah primljen na odjeljenje toksikologije. Ljekari su u prvi mah pomislili da je standardno unio prekomjerne doze alkohola, po čemu je već poznat, ali ispostavilo se da je ovog puta umjesto alkohola popio ogromnu količinu šampona kako bi sebi naudio. Ljekari su mu odmah isprali želudac i zadržali ga 24 sata na posmatranju. Poslije nekoliko infuzija i terapije koja mu je prepisana, u pratnji obezbjeđenja i članova produkcije Ivan se vratio svom rijaliti životu“, kaže izvor i dodaje da je Ivan od prokukcije zahtjevao da se o ovome ne priča. Objasnio je da mu je bilo dosta svega i da nije mogao da ponese pritisak.

„Neki misle da je Ivan htio samo da skrene pažnju, a ne da se stvarno ubije. On je očito mnogo toga naučio od svoje bivše djevojke Miljane Kulić, sa kojom ima i sina Željka. I Miljana je tokom svog učešća u prethodnoj sezoni rijalitija Parovi prijetila da će trudna popiti sredstvo za čišćenje kupatila kako bi ubila i bebu i sebe ukoliko joj produkcija ne izađe u susret i ne ispuni sve zahtjeve. Miljana je sipala sredstvo u čašu, dodala malo vode, sve to promiješala kašičicom i to bi i popila da produkcija nije odmah reagovala. Imali smo prilike da sve to gledamo uživo. Možda je Ivan samo prepisao Miljaninu taktiku kako bi dobio šta je tražio, a možda je stvarno i pukao pod pritiskom jer faktički i on živi u rijalitiju“, dodaje izvor.

Zadnje iz rubrike

Najnovije na portalu »

Popularno

Nema aktuelnosti za ovaj period!

Facebook

Fotografija dana