Užas na plaži: Ribe se bukvalno zabijale u kupače, od bolova osobe padale u nesvijest (VIDEO)

Kratki video poslao je brazilskom dnevniku Globo jedan od kupača, a prikazuje ženu koja iz sekunde u sekundu pada u nesvijest i budi se dok joj se za ruku drži riba. ‘Jako je plakala i vikala spasilačkoj službi da joj maknu ribu jer stravično boli’, rekao je Cristian Fernandes koji je poslao video.

Međutim, spasioci nisu mogli ukloniti bodlje koje je su ostale u ženinoj ruci, već su je morali prebaciti u bolnicu. ‘Bol koju uzrokuje bodlja soma podsjeća na bol povrede pilom ili uboda strijelom. Nikad ne znate je li pogodio arteriju ili venu i nestručno čupanje bodlje može dovesti do još snažnijih bolova i povreda u tijelu’, rekao je glasnogovornik spasilačke službe.

Dan ranije još je jedna žena bila žrtva uboda soma, također u Itanhaému, ali na drugoj plaži. Liječnici su se silno iznenadili kad su vidjeli da krvari na mjestu gdje se još nalazila bodlja.

‘Obično rješavamo slučajeve ljudi koji su slučajno stali na soma, ali nikad nisam vidio jednog da se zabio u nečiji trbuh. Ovo je definitivno prvi put’, rekao je Marcelo Tamada iz hitne službe. Žrtvi napada morali su operacijom ukloniti bodlju.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.