Užas u Novom Pazaru: Mladi Kenan ubijen zbog “Farme” !


U surovom obračunu gdje su sjevali noževi sa obje strane, povrijeđen je i ubica. On se trenutno nalazi u bolnici pod policijskim nadzorom i nije životno ugrožen.

U novopazarskoj policiji i Višem tužilaštvu u petak nisu mogli da saopšte više detalja o ovom krvavom obračunu, jer je ubica još u bolnici. I u petak, uprkos činjenici da je lakše ranjen, nije mogao da komunicira sa istražnim organima. Čim se oporavi biće saslušan.

“On je pod stalnim nadzorom policije. Istragom pokušavamo da utvrdimo i da li je u obračunu učestvovala još neka osoba”, rečeno je u Novopazarskom MUP-u .

Prema nezvaničnim informacijama, dvojica mladića su u četvrtak uveče krenuli da se dopisuju preko “Fejsbuka”. Na kraju su se dogovorili da se sretnu ispred Osnovne škole “Vuk Karadžić” i silom rješe spor. Čim su stigli na zakazano mjesto povadili su noževe i krenuli da se bodu. Sječivo su zarivali jedan drugom u stomak, grudi, ruke…

Gradom kruži i druga verzija po kojoj je obračun sa ubicom, inače učenikom Ugostiteljsko-turističke škole, obračun zakazao jedan drugi maloljetnik. Ubijeni Kenan je navodno samo pošao da pomogne svom drugu. Međutim, na dogovorenom mjestu su se svi razbježali, a Sulejmanović i njegov ubica su započeli krvavi obračun.

U novopazarskoj policiji ističu da žrtva i ubica nisu imali policijski dosije. Pošto je istraga tek na početku u petak nisu željeli da se oglašavaju u Ugostiteljsko-turističkoj školi niti u porodici ubijenog.

Zavadili se zbog “Farme”

Prema nezvaničnim informacijama iz istrage, do svađe na “Fejsbuku” između Kenana i učenika Ugostiteljsko-turističke škole došlo je zbog jednog od učesnika u rijaliti-programu “Farma”. Sliku “mišićavog bildera” 16-godišnjak je okačio na svom fejsbuk-profilu, a onda su uslijedili razni komentari tipa “Skloni tog kretena”, “Šta će ti taj” i sl., koji su se pretvorili u psovke i prijetnje. Kada su se stvari zaoštrile, uslijedio je poziv za susret ispred škole “Vuk Karadžić”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.