VIDEO: U najmanjem autu na svijetu se osjećate kao astronaut

Radi se četvorotočkašu, dizajnu Džeremija Klarksona, koji drastično odstupa od onoga što bismo nazvali klasičnim automobilom pošto mu je krov kaciga, vizir vjetrobran, a nema ni vrata sa strane: jednom riječju, u ovim ćete se kolima osjećati kao ‘Lego’ svemirac!

U posljednjoj epizodi “Top gira“, popularne emisije sa BBC-ja koja se prikazuje i na našim prostorima, čuveni i ozloglašeni Džeremi Klarkson predstavio je najmanji automobil na svijetu, “P45″, koji je on sam dizajnirao.

Radi se četvorotočkašu koji drastično odstupa od onoga što bismo nazvali klasičnim automobilom pošto mu je kaciga krov, vizir vjetrobran, a nema ni vrata sa strane: jednom riječju, u ovim ćete se kolima osjećati kao “Lego” svemirac!

– Obećavam, ovo je pravi pravcati auto! – rekao je Klarkson prije nego što je sjeo u njega u krenuo u pustolovinu na auto-putu koja je trebalo da dokaže da je u pravu.

Kako je to prošlo, pogledajte na priloženom video-klipu u kome Džeremi testira auto u odnosu na koji “smart” izgleda kao tvrđava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.