Vjerenica sina Edija Rame poginula sa porodicom u ruševinama: Tijelo brata pronađeno u zagrljaju majke

Kristi Reci (24) i Gregor Rama (29) bili su u vezi nekoliko godina, ali se o njoj malo toga znalo u javnosti

U zemljotresu koji se dogodio u Albaniji poginuli su Kristi Reci, vjerenica sina albanskog premijera Edija Rame i cijela njena porodica, otac, majka i brat.

Kristi Reci (24) i Gregor Rama (29) bili su u vezi nekoliko godina, ali se o njoj malo toga znalo u javnosti i za to su znali samo neki najbliži prijatelji.

Gregor, iako je sin premijera, pokušavao je da se drži dalje od kamera, a za smrt njegove djevojke i njene porodice se nije znalo sve dok on sam to nije saopštio na Instagramu.

– Među mnogim žrtvama te prirodne katastrofe, ispod ruševina nađena je moja vjerenica, zajedno sa njenim bratom, mamom i tatom – napisao je Gregor Rama na Instagramu.

– Samo dva tijela su izvučena iz ruševina – napisao je Gregor.

Tijela Kristi Reci i njenog oca izvučena su u utorak.

Porodica je poginula u rušenju zgrade od 6 spratova. Tragedija se dogodila dok su spavali, tako da im nije bilo spasa.

Majka Dolores (49) bila je frizerka, a otac Eduard (51) službenik. Njen brat imao je 18 godina, a nađen je u naručju majke.

Kristi Reci diplomirala je dermatologiju na Univerzitetu u Tirani.

Gregor Rama je završio Akademiju lijepih umjetnosti u Tirani i tako krenuo stopama svog oca i djede. On je sin Edija Rame iz prvog braka sa albanskom glumicom.

Čak ni Edi Rama nije mogao suzdržati suze kad ga je upitan o vijesti koju mu je preneo njegov sin. Premijer Albanije je poručio da ne želi da priča o stvarima koje su lične.

Zadnje iz rubrike

Najnovije na portalu »

Popularno

Nema aktuelnosti za ovaj period!

Facebook

Fotografija dana