Vučićev sin na utakmici između Srbije i Kostarike u društvu osuđenih kriminalaca (FOTO)

Danilo Vučić, sin predsjednika Srbije Aleksandra Vučića prisustvovao je utakmici između Srbije i Kostarike (1:0).

To samo po sebi ne bi moralo da bude nimalo bitno da Vučić mlađi juče nije bio u društvo sa (makar) dvojicom osuđenih kriminalaca! I to ni manje ni više neko članova ekipe ubijenog Aleksandra Stankovića – Saleta Mutavog.

Na slici možete vidjeti mlađanog Danila (uokvirenog crvenom bojom) u društvu više ljudi koji su juče bili na utakmici u Samari.

Lijevo uokviren žutom bojom je Milan Krasić, član Partizanove navijačke grupe „Alkatraz”, čovjek koji je prvobitno osuđen na 15 godina zatvora zbog ubistva takođe Partizanovog navijača Ivana Perovića 2011. Ipak, presuda mu je poništena pa čeka novo suđenje. Do tada, kao što vidimo, slobodno putuje svijetom i druži se sa članovima porodice Vučić.

Desno, takođe zaokružen žutim krugom je Aleksandar Vidojević, poznat i kao Aca Rošavi. Riječ je takođe o čovjeku sa debljim kriminalnim dosijeom i jednim od članova nekadašnje kriminalne ekipe Aleksandra Stankovića.

Prema saznanjima portala Vaseljenska, sve ove osobe su otputovale čarter letom u Samaru, a na istom letu su bila i dva ministra Vlade Srbije!

Zadnje iz rubrike

Najnovije na portalu »

Popularno

Facebook

Fotografija dana