Zaklala ljubavnicu jer je imala odnose i sa muškarcima

Policija je juče uhapsila Marinu Stojilović (50) i osumnjičila je za ovaj zločin, koji se dogodio 8. decembra u stanu na Banjici, a osumnječena je uhapšena jučer. Marina Stojilović je prijataljicu zaklala jer joj se nije sviđalo što se Zorica bavila prostitucijom i što je za klijente imala muškarce.

Tijelo ubijene otkriveno je deset dana nakon zločina u stanu koji je ona tri mjeseca ranije iznajmila na Bulevaru oslobođenja broj 68. Policija je upala unutra na poziv komšija koji su osjetili smrad, a zatim pozvali vlasnicu stana.
 
Marina i Zorica, kako se otkrilo dalje, bile su u vezi koja je bila više od prijateljske.

Zorica i Marina su bile u ljubavnoj vezi. Marini je vjerovatno smetalo što je Zorica imala seksualne odnose s muškarcima i zbog toga je izbila svađa koja je dovela do tragičnog ishoda. Osumnjičena Marina je uhapšena juče u svom stanu u Beogradu i privedena je na saslušanje kod tužioca.

Osumnjičena je psihijatrijski pacijent i na terapiji je lijekovima. Ubijena Zorica Ilić je iza sebe ostavila kćerku koja živi u Pančevu i sestru.

Zorica je bila čudna

“Zorica mi je bila čudna. Često su kod nje dolazili muškarci i čula se galama. Bilo mi je sve to sumnjivo. Stalno je dolazila u kasne noćne sate , ali nisam htijela da pričam komšijama o tome. Sad vidim da sam s pravom bila sumnjičava” rekla je komšinica iz zgrade na Banjici gdje je počinjen zločin.

Ubijena je bila u donjem vešu, na podu pored ulaznih vrata stana. Krvi je bila svuda. I po zidovima. Vidijela se rana na vratu, a okolo su bili dijelovi pokidane odjeće, koji su ukazivali na tuču. Tijelo je odmah poslano na obdukciju, kojom je utvrđeno da je preklana nožem, kao i da je imala modrice.

Istraga koja je uslijedila dovela je do šokantnih otkrića. Zorica se bavila prostitucijom, a do klijenata je dolazila dajući oglase.

Klijente je primala u svoj stan, a usluge je naplaćivala po satu. Zato je prva sumnja bila da je Zoricu ubio neko od klijenata, a možda i makro za koga je radila.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.