Žurilo mu se: Dječačić se rodio u autu na benzinskoj pumpi

Toliko mu se žurilo doći na svijet prije Božića, da se umjesto u bolnici rodio na stražnjem sjediđtu automobila koji je njegov otac jedva uspio parkirati na benzinskoj pumpi u škotskom Edinburghu.

Supruga Nicola Mcdowall (34) prošlog ga je ponedjeljka navečer prestrašeno nazvala i rekla da ima jake trudove. Julian Skinner (44) istrčao je s božićnog domjenka na kojem je bio s kolegama i pojurio kući.

Vremena za razmišljanje nije bilo pa je Nicolu staviou automobil i krenuo prema porodilištu. Nicola, koja ima još dvojicu sinova (7 i 3), tad mu je povikala da neće stići do bolnice jer osjeća da dijete izlazi.

Na benzinskoj je bila i primalja…

– Nazvali smo liječnike u bolnici i ispričali im što se događa. Rekli su nam da odmah moramo stati bez obzira na to gdje smo i poroditi dijete – rekla je.

zbor nije bio velik pa je njezin suprug automobil odlučio parkirati na benzinskoj pumpi trgovačkog centra Cameron Toll kojem su se približavali. Vjerovao je da će tamo naći nekoga tko će mu pomoći poroditi dijete. Imao je iznimnu sreću jer mu je u pomoć priskočila žena koja radi kao primalja.

– Točila je gorivo do nas, a izgledi da je riječ o primalji bili su jednaki dobitku na lutriji – rekao je otac dječačića koji se rodio samo dvije minute prije nego je stigla hitna pomoć.

Majku i potpuno zdravo novorođenče odvezli su u bolnicu na pregled, a na sam su ih Božić otpustili kući. Iako sretni roditelji još nisu odlučili kako će dječaka nazvati, sigurni su da će srednje ime njihova sina biti Cameron, prema mjestu na kojem se rodio. Želja im je i naći primalju koja im je pomogla.

– Rekla mi je kako se zove, ali sam u toj žurbi i panici odmah sve zaboravio. Otišla je čim je došla hitna, a mi bismo joj htjeli zahvaliti – poručio je sretan otac.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.