“AKO SE NE POBUNITE ONDA STE…” Jelena Karleuša uputila oštre riječi

Jelena Karleuša na svom zvaničnom Twitter profilu uputila je oštre riječi svim građanima Beograda izrevoltirana cifrom koju će grad da izdvoji za novogodišnju rasvjetu.

“Građani Beograda jednoglasno i bez pardona da traže od vlasti da se milioni eura namijenjenih novogodišnjoj rasvjeti preusmjere na renoviranje bilo koje bolnice. Ako to građani Beograda ne budu zahtijevali i realizovali neka žive sa činjenicom da su g**na i da će u istim umrijeti”, napisala je srbijanska pjevačica.“Građani Beograda jednoglasno i bez pardona da traže od vlasti da se milioni eura namijenjenih novogodišnjoj rasvjeti preusmjere na renoviranje bilo koje bolnice. Ako to građani Beograda ne budu zahtijevali i realizovali neka žive sa činjenicom da su g**na i da će u istim umrijeti”, napisala je srbijanska pjevačica.

Ona je prozvala i svoje kolege, osuđujući ih za šutnju i ne iskazivanje jasnog stava o “društvenim problemima sopstvene zemlje”. Nastojeći, vjerovatno, da isprovocira i njihove reakcije, prenose srbijanski mediji…

“Drage kolege… Zašto samo šutite? Zar je moguće da nemate javan i jasan stav o društvenim problemima vaše zemlje? Ok, vaš posao jeste da pjevate itd. ali valjda ste i građani? Šta vam je?”, napisala je Karleuša na svom Twitter profilu.Ona je prozvala i svoje kolege, osuđujući ih za šutnju i ne iskazivanje jasnog stava o “društvenim problemima sopstvene zemlje”. Nastojeći, vjerovatno, da isprovocira i njihove reakcije, prenose srbijanski mediji…

“Drage kolege… Zašto samo šutite? Zar je moguće da nemate javan i jasan stav o društvenim problemima vaše zemlje? Ok, vaš posao jeste da pjevate itd. ali valjda ste i građani? Šta vam je?”, napisala je Karleuša na svom Twitter profilu.

Zadnje iz rubrike

Najnovije na portalu »

Popularno

Facebook

Fotografija dana