Arsene Wenger poslao jasnu poruku Guardioli

I drugu sezonu zaredom snage će u istoj fazi natjecanja odmjeriti londonski Arsenal i minhenski Bayern. Prošle je sezone Bayern slavio u Londonu s 3-1, a Arsenal je uzvratio gostujućom 2-0 pobjedom, no dalje su prošli Bavarci zbog pogotka više u gostima.

Bayern i ove sezone djeluje gotovo nepobjedivo, dok je Arsenal u posljednjih nekoliko tjedna pao u svojoj formi, što je uzrokovalo i osvajanje tek drugog mjesta u svojoj skupini Lige prvaka.

– Možemo dobiti puno toga, a izgubiti ništa… Možemo pokazati i dokazati da smo napredovali u odnosu na prošlu sezonu. Ove sezone moramo biti bolji za gol od Bayerna i pokazati da smo iz prošlosezonskih utakmica izvukli pouku – rekao je menadžer Arsenala za službenu stranicu londonskog kluba.

– U odnosu na prošlu sezonu puno se toga promijenilo. Oni igraju napadačkiji nogomet, a moram priznati i mi. Postali smo opasniji s Mesutom Özilom u sastavu, dok je Bayern pod Pepom Guardiolom postao opasniji prema suparničkim vratima. Bit će to dva zanimljiva ogleda – zaključio je francuski menadžer.

Utakmice Bayerna i Arsenala na rasporedu su 19. februara (London), te 11. marta (München).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.