Britanka pobjegla sa Turčinom da joj ne bi pobio porodicu!

Prijatelji smatraju da je djevojka otišla sa mladićem, koji ju je maltretirao, jer se plaši za svoju i bezbjednost porodice. Murat Kan Ertani je od ranije poznat policiji jer je pripadnik bande koja upada u kuće, drogira vlasnike, a zatim uzima njihove dragocjenosti.

Britanka Fej Džons (16) je nestala sa kelnerom i osuđivanim kriminalcem Muratom Kanom Ertanijem (22) iz popularnog turskog ljetovališta Marmaris. Preplašena tinejdžerka rekla je drugu da misli da će ubiti i nju i njenu baku i da mora da bude “fina sa njim”.

Njen prijatelj rekao je da misli da postoji mogunost da je Fej otišla sa njim jer se plaši za svoju i bezbjednost porodice.

Džordžina Vajt (15) upoznala je Fej prije samo deset dana, ali joj se ona povjerila i ispričala da je Murata upoznala na ljetovanju prošle godine. Par je vezu održavao putem Skajpa i Fejsbuka.

Vajtova je navela i da je mračna strana njihove veze isplivala na vidjelo nakon što je Ertani pokušao da zadavi Fej usred prepune plaže, naočigled njene majke Ronde (39).

Iste večeri Murat je ošamario i Džordžinu kada je pokušala da zaštiti Fej od njegovog maltretiranja.

– Pokušala sam da zaštitim Fej i rekla mu ode, poslije nekoliko minuta se vratio, zgrabio je za ruku i odvukao – navela je prijateljica i dodala da je niko nikad nije udario toliko jako.

Nakon svih incidenata djevojčina majka Ronda upozorila ju je da se kloni Murata, međutim Fej je bila zabrinuta da bi on mogao da napadne i njenu baku koja živi u Marmarisu.

– Moram da budem fina sa njim, u suprotnom bi mogao da dođe u hotel i ubije me – požalila se Fej prijateljici dodavši da je Ertani tek nedavno izašao iz zatvora u kom je bio zbog napada nožem.

Veče prije nego što je nestala Fej se posvađala sa majkom i prijetila da će pobjeći i da je nikad neće naći. Sutradan je rekla majci da ide samo da se pozdravi sa Muratom, ali je krišom uzela svoje kofere i spakovala ih u njegov auto, od tad joj se gubi svaki trag.

Nakon nekoliko sati policijske potrage uspjeli su da nađu samo kofere, ali ne i djevojku.

Ertani je od ranije poznat policiji jer je pripadnik bande koja upada u kuće, drogira vlasnike, a zatim uzima njihove dragocjenosti.

Više od 30 detektiva ispituje ovaj slučaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.