DNK test obavljen: Mario Balotelli otac četveromjesečne Pije?

Talijanski mediji dokopali su se DNK testa koji dokazuje da je Mario Balotelli otac četveromjesečne Pije koju je dobio s bivšom djevojkom Raffaellom Fico. Budući da djevojčica i njezin tata jako sliče, rezultat testa Talijani su pretpostavili.

Osim toga, nadaju se da će Balotelli odsad sudjelovati u odgoju djevojčice te početi ispunjavati očinske obveze. Svoju djevojčicu Balotelli još nije vidio, iako je Raffaella Fico više puta putem medija apelirala na nogometaša da upozna svoju kćerkicu. U međuvremenu je našao novu ljubav u plavokosoj Fanny Negueshom.

Pročitala sam da je unajmio privatni zrakoplov zbog nove ljubavi. Pa u Napulju postoji još jedna ljubav njegova života koja ga čeka i ima četiri mjeseca, izjavila je Fico. Nakon javnog prozivanja od strane rasne manekenke, nogometaš je izjavio kako se zaista nada da je djevojčica njegova kćerka te nema namjeru pobjeći od svojih obaveza.

Zar mislite da bih je ostavio bez oca pogotovo zbog priče o mom odrastanju? Nisam grozna osoba. Ponekad sam nevjerojatno naivan. Tražim poštovanje u situaciji koja nije tako jednostavna kao što izgleda. Tu se radi o složenim pravnim pitanjima, izjavio je svojedobno Balotelli o toj temi za Vanity Fair.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.