DUGO GA JE KRILA OD OČIJU JAVNOSTI: Zašto Dragana Mirković strahuje za život svog sina?

Dragana Mirković u braku sa suprugom Tonijem Bijelićem ima dvoje djece - sina Marka i kćerku Manuelu, a oboje se veoma rijetko eksponiraju u javnosti i vode živote iza zatvorenih vrata

Nedavno se osamnaestogodišnji Marko ipak pojavio na jednom javnom događaju, a riječ je o humanitarnoj auto-trci na stazi Hokenhajm u Njemačkoj.

Folk diva kaže da je imala određenu dozu straha dok je Marko bio za volanom, iako nije bila riječ o klasičnoj takmičarskoj trci, ali i da je ponosna što je istu maestralno odvezao.

-Tokom trke sam bila kao na iglama, ali nisam dala da se to vidi, svi smo ga porodično bodrili. Kada je sve prošlo i kada je pokazao da je veoma sposoban i dobar vozač, odahnula sam – priča Dragana.

Ona je svom sinu, kao i svaka brižna majka, dala nekoliko važnih savjeta pred ovu trku.

– Moj savjet je bio da vozi hladne glave i da sve shvati kao razonodu, a ne takmičenje. Kao majka sam mu rekla da ga volim, da sam ponosna, ali i da ne zaboravi da sve to gledamo te da se u skladu s tim trudi da nam ne priređuje nepotreban stres. Znam da je to svojevrsna emotivna ucjena, ali nisam mogla da izdržim, bilo je jače od mene. No, na kraju je sve odlično ispalo, bio je dobro pripremljen i sjajno je vozio – priča slavna pjevačica.

Ipak, pjevačica je dodala i da ne bi voljela da Marko postane profesionalni vozač, te da se nada da će sve ostati na nivou hobija.

Zadnje iz rubrike

Najnovije na portalu »

Popularno

Facebook

Fotografija dana