Frank Lampard: “Tu sam da osvajam trofeje”

Menadžer Chelseaja Frank Lampard najavio je sezonu u koju njegov tim ulazi sa tendencijom boljih rezultata nakon fenomenalnih pojačanja koja su stigla na Stamford Bridge.

Zbog toga, očekuje se i da pritisak na ekipu bude što veći. Ipak, Lampard ‘smiruje’ igru, prenosi “SCsport“.

“Pritisak da budemo bolji mora uvijek da postoji. Ne želim da pričam o tome da smo poslali nekakvu poruku dovođenjem novih igrača. Prošle godine smo bili sretni jer smo obezbijedili mjesto u Ligi šampiona. Ipak, imali smo mnogo bodova manje od šampiona i moramo da smanjimo zaostatak kako bismo imali više samopouzdanja. Ne želim ništa da predviđam“, rekao je Lampard i nastavlja:

“Razumijem da su naši navijači uzbuđeni jer smo doveli odlične igrače. Ali, isto tako znam šta je potrebno da bi se osvojila Premier liga. City i Liverpool su u vrhu nekoliko godina. Samo se nadam da ćemo napredovati. Znam kakva su očekivanja“, rekao je Frank i dodao:

“Iznenađen sam ako mislite da prošle sezone nije bilo pritiska. Ali, ovo je posao koji volim. Nisam počeo njime da se bavim kako bih bio četvrti ili uvodio u prvi tim igrače iz akademije, već kako bih pobjeđivao“.

Zadnje iz rubrike

Najnovije na portalu »

Popularno

Facebook

Fotografija dana