NEOBIČNA GESTA CRISTIANA RONALDA COCA COLU JE KOŠTALA NEVJEROJATNIH 4 MILIJARDE DOLARA!

IZ COCA-COLE su se oglasili nakon Ronaldovog poteza koji je tu kompaniju u samo nekoliko sati koštao milijarde dolara.

“Na dolasku na konferenciju za medije igračima je ponuđena voda, uz Coca-Colu i Coca-Colu Zero”, rekao je kratko glasnogovornik Coca-Cole te dodao da “svatko ima pravo piti što želi”. “Svi imaju svoje ukuse i potrebe”, naglasio je još glasnogovornik.

Podsjećamo, Ronaldo je tijekom presice sklonio dvije sponzorske boce Coca-Cole i zamijenio ih vodom. “Pijte vodu!” poručio je.

Potez Portugalca u kratko vrijeme učinio je da dionice Coca-Cole izgube čak četiri milijarde dolara. Burze u Europi su se otvorile u 15 sati, a tada je jedna dionica Cole vrijedila 56.10 dolara. Pola sata kasnije, kada su se Ronaldo i Fernando Santos pojavili u press-sali stadiona Ferenc Puškaš, vrijednost je pala na 55.22 dolara po dionici.

Ronaldo često naglašava važnost zdrave prehrane pa je nedavno izjavio da se ljuti na svog 10-godišnjeg sina zbog Cole, prenosi index.hr

“Ljuti me jer pije Coca-Colu i Fantu, svađam se s njim kad jede čips, krumpiriće i sve to. Čak me i moja mala djeca pogledaju kad jedu čokoladu”, rekao je Cristiano prošle godine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.