Novi dom Emine Jahović od milion dolara

Emina Jahović dugo je uređivala novi dom u kojem od nedavno živi sa sinovima Jamanom i Javuzom. Stan se nalazi na dobroj lokaciji u Istanbulu. Ono što joj je posebno bilo važno jeste da je ušuškana i zaštićena od radoznalih pogleda i objektiva. Ona je otkrila za srbijanske medije da nije sama birala namještaj već da se oko svega konsultovala sa stručnim ljudima.

– Prije svega moram da naglasim da mi je lokacija ovog stana bila presudna jer je blizu svega što mi je u toku dana potrebno, pa mogu da odem na više mjesta. Za razliku od moje kuće, koja je bila u prirodi, i za sve mi je trebalo mnogo više vremena – izjavila je Emina.

Pogled na Bosfor bio je presudan za kupovinu stana.

-Ja volim minimalizam sa dozom elegancije. Mješavina mermera i drveta kao i konbinovanje starog i novog. Uvijek imam arhitektu koja samo prati moju liniju u kojoj se dobro osjećam – otkrila je pjevačica.

Ona ne krije da je novi dom i po meri njenih sinova Jamana i Javuza, kojima je željela da pruži komfor i udobnost koja im je kao dječacima potrebna.

– Oni su dječaci i bitno im je da je sve praktično, tako da se mnogo ne mješaju kada je uređenje u pitanju. Jedini problem nam je njihovo igranje loptom kojom su mnogo puta slomili neke meni jako važne detalje koje više ne mogu da pronađem, a koje sam donosila iz različitih dijelova svijeta. Inače od malena sam ih učila da poštuju prostor u kome žive, što oni lijepo praktikuju. Počele su da mi smetaju suvišne stvari, pa sam puno toga poklonila. Što manje to bolje – zaključila je Jahović.

Zadnje iz rubrike

Najnovije na portalu »

Popularno

Facebook