Opel Insignia Facelift

opel insigniaU Njemačkoj su fotografirana dva djelomično maskirana prototipa osvježenog modela Insignia, tako da možemo očekivati da se na tržištu uskoro pojavi redizajnirana verzija ovog Opelovog automobila.

Četiri godine nakon što je predstavio model Insignia, Opel se odlučio za kozmetički zahvat koji će produžiti vijek trajanja prve generacije ovog automobila.

Na fotografijama koje su objavljene na internetu, prikazan je prototip verzije sa 5 vrata, kao i karavan izvedba redizajnirane Insignije.

opel insignia1

Detalji prednjeg i stražnjeg dijela automobila sakriveni su ispod maskirne folije, pa je još uvijek nemoguće uočiti izvršene korekcije na eksterijeru automobila.

Očekuje se da će prednji i zadnji branik biti diskretno preoblikovani, a redizjan bi mogao obuhvatiti i masku hladnjaka kao i zadnje svjetlosne grupe.

opel insignia12

Što se tiče pogonskih agregata, ne treba računati na neke veće promjene, a njemački proizvođač bi mogao ponuditi već postojeću paletu motora sa manjim poboljšanjima kada je riječ o potrošnji goriva i emisiji CO2.

Opel je početkom 2012. proširio izbor motora aktualne Insignije 2.0 litrenim bi-turbom od 195 ks i sa obrtnom momentom od 400 Nm, tako da bi jedan od aduta redizajniranog modela trebao biti upravo ovaj agregat.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.