PDK očekuje pobjedu svog kandidata Vataja u Suvoj Reci

Demokratska Partija Kosova (PDK), ogranak u Suvoj Reci je u četvrtak uveče otvorila predizbornu kampanju za lokalne izbore trećeg novembra.

Premijer Kosova ujedno i predsjednik PDK-a Hashim Thaçi predstavljajući građanima Suve Reke kandidata za predsjednika opštine je izjavio da će poslanik u skupštini Kosova dr Rame Vataj uz pomoć ministra spoljašnih poslova Kosova Envera Hoxhaja biti pobjednik na novembarskim lokalnim izborima u Suvoj Reci.

Thaçi je između ostalog naveo da je Vlada Kosova investirala 40 miliona eura u predhodne četiri godine kao rezultat ideja i projekata koje je predlagao dr. Rame Vataj i ministar Enver Hoxhaj.

U svom govoru Thaçi je izjavio da će PDK biti pobjednik u većini opština na Kosovo uključujući i Suvu Reku, i poručio građanima i simpatizerima PDK-a da rade mnogo više jer ćče svaki glas biti presudan za pobjedu Rame Vataja trećeg novembra piše Koha.

“Ono što je predstavio Rame Vataj i njegova ekipa zajedno sa ministrom Hoxhajem za Suvu Reku za naredni četvorogodišnji mandat su projekti za infrastrukturu,  izgradnjui novih škola, ambulanti, vode, kanalizacija, zelenih površina, ili ostali projekti koji su potrebni za svako selo i grad, a oni su dobro promišljeni i studirani”, izjavio je Thaçi.

U međuvremenu, u svom govoru za predsjednika opštine Rame Vataj je izjavio da je PDK u snažnoj poziciji u Suvoj Reci jer preme riječima Vataja PDK ima šta da ponudi građanima Suve Reke.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.