Pio zajedno sa prijateljem pa ga slučajno upucao u autu

pijanupucao

Kovačević je s prostrelnom ranom glave prebačen u banjalučki Univerzitetsko-klinički centar (UKC) i prema posljednjim informacijama iz ove institucije pacijent se nalazi u dobokoj komi.

“On je hospitalizovan u Klinici za anesteziju i intenzivno liječenje, gdje je priključen na aparate za vještačko disanje i sve dalje prognoze su neizvjesne”, saopšteno je juče iz UKC Banjaluka.

Tokom istrage policija je utvrdila da se pucnjava odigrala u nedjelju oko 21 čas u automobilu sitroen u kojem je pored vozača i osumnjičenog Račića i suvozača Kovačevića na zadnjem sjedištu bio i njihov poznanik Vidoja Tomašević (51) iz Kneževa/Skender Vakufa. Kovačević je priključen na aparate za vještačko disanje

Prema izjavama očevidaca koji su željeli ostati anonimni, sitroen je u jednom trenutku stao u zaustavnoj traci na zapadnom traniztu u Ulici krajiških brigada u blizini pasarele.

“Auto je zaustavljen i vidjelo se komešanje u autu. Iz auta su izašli mladić i neki čovjek, a ubrzo se pojavila policija i Hitna pomoć koja je odvezla treću osobu iz automobila”, ispričao je očevidac.

Izvor “Nezavisnih” blizak istrazi ispričao je juče da je Kovačević pogođen u potiljak, najvjerovatnije tokom vožnje, te da je metak ispaljen iz pištolja kalibra 7,65 milimetara na kraju završio u donjem dijelu suvozačevih vrata.

Tokom uviđaja policija je od Račića oduzela sporni pištolj koji će biti poslan na balističko vještačenje da bi se zvanično potvrdilo da je iz njega ispaljen hitac, a automobil sitroen nakon pucnjave prebačen je u CJB Banjaluka na dalja vještačenja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.