Pucnjava u Kosovskoj Mitrovici

mitrovicaTri osobe su povrijeđene u pucnjavi koja se dogodila u južnom dijelu Kosovske Mitrovice, izjavio je regionalni glasnogovornik kosovske policije Besim Hoti.

Hoti je u izjavi precizirao da su tri osobe povrijeđene vatrenim oružjem a tri uhićene nakon pucnjave, kasno sinoć u južnom dijelu Mitrovice kada je došlo do sukoba između dvije skupine mladih.

Incident se dogodio nešto prije ponoći, rekao je Hoti, dodajući da mu je prethodila svađa između ove dvije grupe mladih Albanaca koja se dogodila prije nekoliko dana.

Povredjeni su prebačeni u Klinički centar u Prištini, nalaze se van životne opasnosti i pod nadzorom su policije, rekao je on. Hoti je istaknuo da je trojici uhićenih mladića odredjeno policijsko zadržavanje do 48 sati.

Svih šest lica koja su bila uključena u ovaj incident osumnjičeni su za teško kazneno djelo pokušaj ubojstva, kazao je Hoti. On je dodao da je sreća što u trenutku pucnjave nije bilo prolaznika na ulici čime je, kako je istaknuo, izbjegnuta tragedija. Pucnjava, koja se dogodila u neposrednoj blizini glavnog ibarskog mosta, čula se i u sjevernom dijelu Kosovske Mitrovice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.