Šok života: Nisam znala da sam trudna, beba je ispala iz mene!

Nađa Votson (22) iz Somerseta u Velikoj Britaniji doživjela je najveći šok u svom životu kada se probudila u bolovima, da bi se malo kasnije sručila na pod i počela da se porađa!

beba

U početku je mislila da su u pitanju menstrualni bolovi, ali joj je ubrzo postalo jasno da je nešto drugo po srijedi. U agoniji, vrištala je sat vremena dok je porađala ćerkicu Popi.

Potpuno sama, trudnica koja pojma nije imala da je trudna, urlala je u kupatilu. Njen dečko Luis MekSvini ništa nije čuo, mirno je spavao, dok je njegova partnerka ležala na pločicama u bolnim trudovima i vikala, vikala… Toliko vikala, zapravo, da su komšije čule buku i pozvale policiju.

Nekoliko policijskih kola i kola hitne pomoći došli su pred kuću novopečene mame samo nekoliko minuta nakon porođaja a tata Luis se konačno probudio i vidio svoju tek rođenu bebu.

“Taj može da prespava sve! Čak i protivpožarne alarme, ne znam kako mu to uspijeva”, komentarisala je Nađa drugi šok – nakon što je ušla u spavaću sobu da mu pokaže dijete, Luis je bacio pogled, okrenuo se i ponovo zaspao!

Tek kada ga je ponovo probudila i objasnila mu šta se desilo, Luis je ustao, ovog puta potpuno zaprepašćen.

Nađa je imala vrlo rijedak slučaj neotkrivene trudnuće tokom koje je dobila toliko malo težine da je i dalje nosila istu odjeću.

“Na kraj pameti mi nije bilo. Imala sam redovne cikluse, ulazila u istu odjeću a ono malo težine što sam dobila pripisala sam povećoj količini hamburgera jer radim u lokalu brze hrane”, kaže Nađa a prenosi “Dejli Mejl”.

“Većina ljudi ima čitav tim stručnjaka da im kaže šta da rade tokom porođaja, ja sam morala to da izvedem sama”, jadala se žena.

Tata Luis kaže da je bio “veoma osramoćen što je prespavao rođenje ćerke, ali da je bio iscrpljen poslije rada u noćnim smjenama”.

“Malo me je sramota što sam prespavao porođaj ali nije neuobičajeno za mene da nešto prespavam. Jednom sam ostavio picu u rerni, zaspao i nisam čuo protivpožarni alarm i komšije koje su pokušavale da uđu u kuću”, kaže tata koji je isprva bio ubijeđen da je sve samo san.

“Prva stvar koju sam saznao o Nađinom porođaju desila se kada je ona ušla u spavaću sobu sa Popi u naručju. Beba je i dalje imala pupčanu vrpcu. Mislio sam da sanjam i spustio glavu na jastuk. Istog dana sam bio kod frizera i on mi je rekao da mu je žena trudna, odgovorio sam mu da neću biti otac bar još deset godina a dobio sam bebu manje od 12 sati kasnije”, prisjeća se Luis.

Uprkos neobičnom porođaju Nađa smatra da je imala sreće.

“Gledam trudnu prijateljicu kako se muči a meni je jedini simptom bio bol u leđima. Imala sam mnogo sreće”, kaže mama koja je sama pregurala porođaj koji je trajao oko sat vremena.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.