Šokantno:Plaćaju joj samo da gledaju kako jede

Jennifer (31) je, kaže, našla posao iz snova. Ona je ‘plus-size’ model. Stranci joj plaćaju kako bi ju na internetu gledali dok se prežderava. Obožavaju njezine ruke.

jenifer_1

Jennifer Bennett iz Bostona je model kojemu stranci plaćaju kako bi ju na internetu gledali kako jede i deblja se. Ova 31-godišnja debeljuca teži čak 190 kilograma, a opseg bedara joj je oko 110 centimetara.

Tokom surfanja internetom naišla je na stranicu na kojoj se okupljaju ljubitelji pretilnih ljudi, uglavnom žena, kojima plaćaju kako bi ih uživo gledali dok se prežderavaju.

Jennifer je odlučila pokušati i postala profesionalni ”plus-size” model. Prosječno se 15 sati na dan snima pred kamerom kako jede različite namirnice.

Što je teža, veća joj je zarada pa nije ni čudno da već ima 190 kg.
– Moje najveće prednosti su bedra i trbuh, no ljudi najviše uživaju u gledanju mojih ruku koje su najunosniji dio tijela – pojasnila je Jennifer. Počela je raditi za novac i shvatila da s ovim poslom može napokon biti ono što jest.

– Od djetinjstva se borim s debljinom. Bila sam nesretna, a sada uživam. Hrana je moja najveća radost i ne mogu zamisliti bolji posao od ovog – rekla je Jennifer. Svjesna je da si narušava zdravlje, ali ne namjerava prestati.
– Radije ću umrijeti mlada, nego se vratiti u svijet muke, osude i beznađa – odlučna je Jennifer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.