Ugušili mladu glumicu, odsjekli joj glavu i dijelove tijela bacili na različite lokacije

meenakshi-thapar

Mladu bolivudsku glumicu Meenakshi Thapar (26) navodno su ubili i odsjekli joj glavu dvoje neuspjelih glumaca Amit Jaiswal (36) i njegova ljubavnica Preeti Surin koji su pokušali da od njene porodice iznude skoro 25.000 eura, piše Daily Telegraph.

Thapar je srela dvoje Jaiswala i Surin na snimanju njenog posljednjeg filma.

Oni su navodno donijeli odluku da otmu Thaparovu nakon što su čuli kako se ona hvali o bogatstvu i statusu njene porodice u mjestu Dehra Dun na sjeveru Indije.

Navodno su je pozvali na putovanje u gradić Gorakhpur nedaleko od granice Indije sa Nepalom, gdje su je držali kao taoca i slali poruke njenim roditeljima sa zahtjevom za isplatu više od 20.000 eura.

Prema policijskom izvještaju, Jaiswal i Surin upozoravali su majku otete glumice da će njenu kćerku primorati da glumi u pornografskim filmovima ako im ne ispuni zahtjeve.

Njena majka platila je oko 800 eura na račun kćerke, ali je ona je, navodno ubrzo ubijena. Ugušena je, obezglavljena i dijelovi njenog tijelo bačeni su na dvije različite lokacije po povratku ubica u Mumbai. Torzo je bačen u rezervoar sa vodom a glava je bačena u vreći iz autobusa na putu ka Mumbaiju.

Kod Jaiswala i Surin kasnije je pronađen mobilni telefon nesrećne glumice nakon čega su priznali ubistvo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.