Želi razvod od žene jer je dojila njihovo dijete: To mu je incest

U njihovoj sada već viralnoj razmjeni poruka on ženu optužuje za ‘incest’ zbog “nepoštovanja” nedugo nakon što je rodila. Snimke zaslona poruka od tada su podijeljene na X-u (prije poznatom kao Twitter) i Redditu gdje su izazvale bijes.

Razmjena poruka započinje dok je žena još u bolnici, a muž piše: “Dojila si? Znaš kako se j**eno osjećam zbog toga.”

Žena je zatečena i pita je li samo to razlog njegove ljutnje. On dalje objašnjava kako taj čin smatra ‘nepoštovanjem prema njemu’.

Žena ga tu moli da napravi kompromis u vezi dojenja te ga čak pita bi li mu bilo u redu ako bi to radila u drugoj sobi.

– Već si ionako to napravila. Gotov sam – odgovara muž.

– Rastaješ se od mene? – pita žena.

Muž na to odgovara da mu je “radila iz leđa” te da je to pokazatelj kako nema prema njemu poštovanja jer je rekao da mu to smeta. Strpljiva žena nastavlja objašnjavati prehrambene prednosti dojenja.

– Više te nikada neću moći gledati na isti način – odgovara on.

Nastavlja da je on do sada “uživao” u njezinim grudima što sada više neće moći jer su bile “u ustima drugog muškarca.”

Razmjena poruka završava tako što bijesni muž govori svojoj ženi da može ostati u kući dok ‘ne stane na noge’, ali onda mora pronaći svoje mjesto, ali da on i dalje želi skrbništvo 50/50, popraćeno riječima ‘zaje*** to i j**i se.’

Korisnici ‘X’-a su brzo odgovorili u nevjerici da su poruke stvarne i ne iznenađuje da su ljudi imali malo suosjećanja za muža. Jedan je korisnik napisao: “Želi skrbništvo 50/50? Mora podnijeti zahtjev za puno skrbništvo jer ovaj čovjek ima ozbiljnih problema.”

– Nadam se da će ove tekstove pokazati svom odvjetniku. Ovaj čovjek nije pri sebi – zaključio je drugi zgraženi korisnik, piše TheSun.

izvor 24sata.hr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.