CNN-ova analitičarka “Naši vojnici su kul, i ja bih mokrila po talibanima” (VIDEO)

“Može li mi itko objasniti zašto treba napraviti skandal oko toga da je netko urinirao po tijelima talibanskih boraca. Po tijelima ljudi koji su dio organizacije koja je ubila 3000 Amerikanaca. I ja bih na njihovom mjestu skinula gaće i učinila isto. Ali to sam samo ja. Ja tim dečkima dodjeljujem milijun bodova za kulerstvo. Pa dajte, to je rat”, kazala je Dana Loesch tijekom svoje radijske emisije The Dana Show: Konzervativna alternativa.

Osim što je “cool” bodove dodijelila “hrabrim” marincima koji su se odvažili iživljavati nad mrtvim neprijateljem, te iste bodove je oduzela “hrpi progresivaca” koji su se odvažili njihovo ponašanje dovesti u pitanje.

Dana Loesch u medijima inače slovi kao glas Tea Party pokreta, a CNN ju je zaposlio kao političkog analitičara za predstojeće izbore, upravo kako bi artikulirala njihove stavove.

Na Daninu žalost, nemaju svi jednak smisao za humor kao ona, niti tako slobodno poimanje ženevskih konvencija, pa će američki vojnici koji su oskvrnuli talibane ipak pred vojni sud.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.