Dječaka roditelji zatočili u sobu, jeo kosu da ne umre od gladi

zatociliroditeljidecaka

Dječak (3) kojeg su roditelji zatočili u maloj sobici nalik na kavez te mu nisu davali jesti bio je toliko gladan da si je čupao kosu i jeo je. Njegovu majku Lisu Brooks (25) i očuha Tomasa Lewisa (22) zbog mučenja djeteta osudili su na tri i tri i po godine te ih odveli na odsluženje kazne.

Dječak je u “kavezu” dehidrirao te je skoro umro od gladi prije nego su ga odveli u bolnicu. Par je dijete maltretirao sve dok ih nisu otkrili 2010. godine tri nedjelje prije Božića u velškom Pontypoolu. Socijalna služba je dječaka pronašla zahvaljujući anonimnim dojavama.

Dječak je bio jako gladan te je dehidrirao. Nakon što smo ga oslobodili činilo se kao da nikad u životu nije vidio hranu – rekli su radnici socijalne službe. Dodaju kako je dijete bilo potpuno iscrpljeno te je jedva i disao dok su ga pronašli.

Tokom suđenja njegovim roditeljima policija je otkrila kako su dječaka i fotografirali u sobici u kojoj su ga zatočili. Njegova majka dobila je tri godine zatvora, a njegov očuh tri i pol godine. Dječaka su kasnije usvojili, a liječnici koji su s njim radili izvijestili su da ne pokazuje nikakve znakove psihičkog poremećaja zbog mučenja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.