DJEVOJKE RASKOMADALE MLADIĆA: Opljačkale ga i inscenirale njegov suicid

Dvije žene u Portugalu optužene su da su ubile i raskomadale radnika u hotelu te sačuvale dijelove njegova tijela još nekoliko dana.

Maria Malveiro (19) i njena ljubavnica Mariana Fonseca (23) navodno su odsjekle prste nesretnom Diogu Goncalvesu kako bi putem otisaka pristupile njegovu bankovnom računu putem aplikacije na mobitelu i ukrale nasljedstvo od oko 66.000 eura, prenose lokalni mediji.

Potom su zadržale njegove raskomadane dijelove tijela u dva automobila prije nego što su navodno bacile glavu, ruke, šake i stopala kod slapa Pego do Inferno u blizini grada Tavire.

Torzo Dioga Goncalvesa ljubavnice su bacile s litica dan ranije u gradu Sagresu.

Stravični detalji o uboitvu 21-godišnjaka i zbrinjavanju njegovih dijelova tijela – koje je nadahnuto američkom policijskom serijom Dexter – dogodilo se 18. marta kada su dvije žene zadavile Goncalvesa. Prema navodima tužitelja, dijelove njegovog tijela u more su bacile tek četiri dana kasnije.

Otisak žrtvinog prsta iskoristile su kako bi transferirale novac pa su pričekale još 24 sata kako bi se riješile ostatka njegovog tijela, piše crna-hronika.info.

U optužnici stoji i da su čak tri dana provele šaljući poruke s njegova Facebook profila kako bi zavarali kolege i prijatelje uvjeravajući ih da je još uvijek živ.

Sudit će im se za niz kaznenih djela, uključujući ubistvo, komadanje tijela, računrsku prevaru i korištenje ukradenog vozila.

Portugalski mediji također navode kako je Maria Malveiro iskoristila činjenicu da se sviđala Goncalvesu te mu je dala sok u kojem je bio sedativ. Prije toga mladiću je obećala ‘ples u krilu’, a i zavezala ga je za stolicu. Nakon toga ga je zadavila i sa svojom ljubavnicom raskomadala tijelo. Sav ovaj horor odvijao se u Goncalvesovu domu.

Ubice su pokušale odbaciti Goncalvesove dijelove tijela tako da izgleda kao da je počinio samoubistvo u Sagresu, no navodno su se okliznule prilikom bacanja torza s litice pa nije ‘sletio’ u vodu čime su istražiteljima ostali ključni tragovi ubistva.

Zadnje iz rubrike

Najnovije na portalu »

Popularno

Facebook

Fotografija dana