Omanski sultan u Dubrovniku ostavio 60.000 maraka napojnica

“S obzirom da poštujem privatnost naših gostiju, te se trudimo sačuvati njihov identitet, ne mogu detaljnije komentirati Vaš upit”, izjavio je glasnogovornik Hiltona Vlaho Margaretić.

No, osim Hiltona sultan je nagradio i zaposlenike Rixosa. Naši izvori tvrde da je svaki zaposlenik, od direktora do čistačica, dobio čak 450 dolara.

Nažalost, ne mogu to komentarisati. Budući da cijenimo zadovoljstvo uslugom našeg hotela koje su izrazili Omanci, dogovor je da o tome nećemo govoriti”, kazala je Roberta Šimunović, glasnogovornica hotela Rixos Libertas, u kojem je, prema neslužbenim informacijama zaposleno najmanje 120 ljudi.

Jednostavnom računicom dolazi se do iznosa od najmanje 60 000 dolara napojnica za izvanrednu uslugu sultanovom osoblju u dva luksuzna dubrovačka hotela s pet zvjezdica.

No, treba napomenuti da su sultanovi zaposlenici bili i u hotelu Petka i Argentina, no podataka o napojnicama za tamošnje osoblje zasad nema.

Dodajmo i da je gradonačelnik Andro Vlahušić dobio na dar skupocjeni sat, dok župan još nije otkrio što je dobio na poklon od Njegovog Veličanstva sultana Qaboose Bin Saida Al Saida.

Svi izvori za omanskog sultana kažu: “Svaka mu čast, neka dođe opet!”  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.