Prizren: Sin osumnjičen da je ubio roditelje

Bračni par Suada i Durim Hadri iz Prizrena pronađeni su ubijeni u svojoj kući u naselju Ortokol u sredu ujutru, dan nakon što su stigli iz Švedske, a osumnjičeni za ubistvo je njihov sin A. Hadri, prenosi Gazeta Ekpres.

Osnovno tužilaštvo Prizrena je potvrdilo za Gazetu Ekspres, da je za ubistvo bračnog para osumnjičen njihov 35-gogodišnji sin A. Hadri.

Suada i Durim Hadri došli su 20. januara iz Švedske na Kosovo, a iste večeri njihov sin A. Hadri napustio je Kosovo.

Tužilaštvo je saopštilo da je osumnjičeni 20. januara otišao sa Kosova u Makedoniju, a 21. januara iz Makedonije u Grčku.

Policija je ispitivala i ostalo dvoje dece bračnog para Hadri koji su stigli iz Švedske na Kosovo nakon što su dobili vesti o ubistvu svojih roditelja.

U sredu ujutro, u kući u ulici Avni Kabaši u naselju Ortakol u Prizrenu, policija je pronašla dva tela.

Portparol Regionalne policije Prizren Šaban Osmanoljaj je potvrdio za Gazeta Ekspres dvostruko ubistvo i dodao da okolnosti u kojima je došlo do ubistva za sada nisu poznate.

„U 10:25 regionalna policija je dobila informaciju da su u ulici Jusuf Gervalja u naselju Ortakol nalaze dva tela za koja se sumnjalo da su beživotna. Policija je izašla na lice mesta i slučaj se istražuje“, rekao je Osmanoljaj.

Tokom istrage na licu mesta policija je zatekla tela žrtava sa prostrelnim ranama, pištolj sa pet metaka, kutiju sa 49 metaka i dve čaure.

Nakon istrage Osnovno tužilaštvo u Prizrenu i policija su izjavili da se radi o ubistvu.

„Prema prvim nalazima Tužilaštva, na telu žrtava su uočene rane nanešene vatrenim oružjem. Na licu mesta pronađeno je vatreno oružje – pištolj, za koji se sumnja da je oružje kojim je delo počinjeno“, saopštilo je Tužilaštvo.

Nakon izlaska forenzičara i policije na lice mesta, tela žrtava odvezena su na Institut za forenziku u Prištini, na obdukciju.

Policija je ovaj slučaj okvalifikovala kao “teško ubistvo”.

Suada i Durim Hadri biće sahranjeni u petak u Prizrenu.

Zadnje iz rubrike

Najnovije na portalu »

Popularno

Nema aktuelnosti za ovaj period!

Facebook

Fotografija dana