Roditelje strpao u svinjac

Roditelje strpao u svinjacPripadnici HGSS-a i DVD-a Vrgorac u posljednjih su nekoliko dana na vrgoračkom području imali stotine intervencija, a prilikom raznošenja namirnica otkrili su da muškarac (40) drži svoju majku zatočenom pod metar visokim snijegom u svinjcu.

Slobodna Dalmacija piše kako je žena na tom mjestu duže vrijeme živjela sa suprugom, a tokom nevremena i hladnoća je non stop bila u svinjcu.

Sve se razotkrilo nakon što je čovjeku nestalo hrane te je zamolio susjede da mu daju ako imaju. Njegova susjeda je nazvala Krizni štab, a pripadnici HGSS-a su mu donijeli hranu te su ga pitali gdje mu je ostatak porodice. Inzistirali su da im kaže gdje su mu roditelji, a muškarac ih je na kraju odveo do svinjca te je otvorio vrata.

Jedan od svjedoka ispričao je kasnije da ih je dočekao prizor iz horor filmova. Muškarčeva majka ležala je na podu pokrivena dekom, dok su svugdje oko nje bile razbacane kosti. Svi su ostali šokirani. Mještani su pričali kako su čuli da muškarac napastuje roditelje, ali niko to nije provjeravao.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.