Saopštenje Mjesnog odbora DSV-a Restelice: Svi bi da ušićare na Resteličkim tunelima

U najezdi saopštenja mnogih političkih lidera(ki) vezanih za tunele u Restelici, ljudi se sjete da se na Kosovu bliže lokalni izbori. Pošto su nam svi oni obećali i „realizirali“ po jedan tunel, može ispasti da će mještani Restelice dobiti toliki tunel da, kad uđu, sve do Dragaša neće moći izaći iz njega.

U ovim izjavama, naravno, prednjači Emilija Redžepi, koju redovno imamo priliku vidjeti pred izbore. Istina, pred prošle izbore je bilo malo veselije, kada su resteličkom čaršijom protutnjali uz igru i zaglušujući zvuk zurli. Nešto kasnije ispostavilo se da je od svega ostao samo zvuk u ušima onih koji su glasali za „veselu lady“. Drugom prilikom je mještanima Restelice obećala trafo-stanicu, vjerovali ili ne, od čak „600 MW“. Očigledno je trafo-stanici nakon izbora opao napon, jer je sada tačka interesa restelički tunel.

Pored redovnog i neizostavnog javljanja nezavisnog zastupnika Hamze Balje iz Restelice, udostojio se javiti i poslanik Haljili, čovjek koji je u čitavom posljeratnom periodu „predstavljao narod“ u Parlamentu kojeg nikad nije priznavao. Pošto u toku svojih mandata nije imao nekih opipljivih rezultata (osim jednog stadiončića nadomak rodnog sela), sada bi da kruniše svoju karijeru, i gdje će drugo ako ne na Restelici.   

U svemu ovome treba zahvaliti svim ljudima na interesovanju i ulozi koju su imali da se ovaj projekat realizuje, ujedno i na interesovanju ombudspersona, što je dovelo da se ovaj projekat ostvari.

U prilog ovog teksta dostavljamo dokumenta koja dovoljno govore, posebno se odnosi na one koji ne žele da ostanu u mraku resteličkog tunela.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.