Tužna vijest: U 36. godini preminuo višestruki viceprvak i nekadašnji reprezentativac Hrvatske

Istaknuti hrvatski bokser Ivan Andrašić preminuo je nakon duge i teške bolesti u 36. godini života, javlja Hrvatski bokserski savez.

Ivan je bio član BK Nova Gradiška te višestruki viceprvak Hrvatske, a 2008. godine ušao je u boksersku reprezentaciju Hrvatske. Iako mu je prije tri godine dijagnosticirana teška bolest, nije posustajao i unatoč savjetima liječnika nastupio na Državnom prvenstvu Hrvatske i osvojio treće mjesto, piše RadioNG.hr.

Iza Ivana ostaje supruga Katarina i troje djece Elena, Ana i Gabrijel.

Od Andrašića su se preko društvenih mreža oprostili njegovi brojni prijatelji, ali i njegov klub BK Nova Gradiška na čijoj je Facebook stranici objavljeno da će Ivan biti sahranjen u utorak u 15 sati na groblju Adžamovci.

– Dragi prijatelji i članovi kluba, danas vam se obraćamo s tužnom viješću. Naš najveći boksač i prijatelj Ivan Andrašić preminuo je nakon duge borbe s karcinomom. Ovaj meč na žalost nije dobio kao što je to činio u boksačkim mečevima. Iskreno saučešće obitelji od cijelog kluba BK Nova Gradiška. Sahrana našeg Ivana bit će na groblju Adžamovci u utorak u 15 sati, stajalo je na Facebook stranici BK Nova Gradiška.

Zadnje iz rubrike

Najnovije na portalu »

Popularno

Facebook