Viki isprozivala Karleušu zbog Cece: “Prestala je da mi se javlja zbog nje”

Navikli smo da je srbijanska pjevačica u svakoj emisiji ‘žrtveno jagnje’, a zbog toga je postala i prepoznatljiva. Ipak, očigledno je da je Miljkovićevoj prekipjelo, pa je odlučila da konačno počne da se brani, piše “Tačara“.

Po dobrom starom običaju, Jelena se našalila sa Viki, pa se prisjetila perioda kada su bile komšinice na Bežanijskoj kosi.

“Znate li vi da smo Viki i ja živjele jedna preko puta druge? Ona je svaki dan spremala kotlić, jednom sam mislila da joj se zapalila kuća. Toliko se dimio taj kotlić, ja sam mislila da joj se zapalila kuća, išla sam da joj zvonim na vrata, ali ona nije htjela da mi otvori”, našalila se JK.

Tada se Saša Popović umiješao u priču, jer je bio u nevjerici što su se Karleuša i Miljkovićeva družile ranije.

“A dobro, znači, vas dvije se znate odranije? Javljale ste se jedna drugoj?” pitao je on.

Prije nego što je JK stigla da odgovori, ubacila se Viki i brutalno odgovorila Popoviću.

“Da, da, javljale smo se, ali kad Ceca dođe kod mene, onda mi se Jelena ne javlja. Onda me ne poznaje. Otkako je vidjela da mi dolazi Ceca, više me nije poznavala”, rekla je Viki.

Žiri se na to nasmijao, ali Jelena nije željela da komentariše. Očigledno je da je riješila da zaista stavi tačku na sukob s Ražnatovićevom, pa je na ovu Vikinu provokaciju reagovala smireno.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.