Edin Džeko nakon utakmice a Atleticom kritizirao trenera

Vidjeli smo neke dobre stvari, kao što je bilo i protiv Intera 70 minuta, ali ekipa kao što je naša ne može tako odigrati posljednjih 20 minuta”, kazao je Džeko nakon utakmice s Atleticom.

Roma je na svom Olimpicu remizirala s Atleticom iz Madrida, no posljednjih 20 minuta utakmice Rimljani nisu izlazili iz svog kaznenog prostora.

“Istina da nam treba vremena i strpljenja, ali ovo je vrlo važan bod, koji će nam dići moral. Vidjeli smo neke dobre stvari, kao što je bilo i protiv Intera 70 minuta, ali ekipa kao što je naša ne može tako odigrati posljednjih 20 minuta”

Nije napadač Rome kritizrao samo fizičku spremu ekipe, već čini se da mu ni sustav novog trenera Eusebija Di Francesca ne odgovara. Morao je napadač Rome odgovarati čiji sustav više preferira, bivšeg trenera Luciana Spallettija ili sadašnjeg.

“Prošle sezone sam dao mnogo golova, ali ove je to teže. Večeras nisam imao ni previše dodira s loptom, no tek je početak sezone. Nadam se da ću imati više dodira s loptom kako bi mogao pogađati.”

“Osjećaju se odlasci Salaha i Tottija. Iako Nainggolan igra bliže meni, svi ostali su dalje od mene, no moramo se naviknuti na to”, kazao je Edin Džeko.

Zadnje iz rubrike

Najnovije vijesti »

Popularno

Facebook

Fotografija dana