Ispovjest mladića izbodenog u autobusu(VIDEO)

izbodenmladic

Mladić Dželil Limani koji je prije sedam dana izboden nožem u gradskom autobusu na liniji 43, pušten je na kućno liječenje, a u svojoj ispovjesti kaže da je srećan što je ostao živ, ali zabrinut što neće moći da se bavi teškim poslovima od kojih je živio.

Usvojoj ispovesti za RTS Limani je rekao da nije želeo konflikt ,da se izvinio mladićima koje je slučajno zakačio kesom, koji mu je odmah opsovao majku i počeo da ga maltretira.

Ispovjedajući se pred kamerama Dželil kaže da ga ružni snovi i bol u potiljku podsjećaju na dan koji želi da zaboravi.

“Iako mi je majka umrla prije tri nedjelje, ja sam se samo izvinio i okrenuo se da idem prema sjedištu u autobusu. Dečko je rekao: “Šiptarčino jedna” i udario me dva puta u predjelu glave i izvadio nož i krenuo na mene”, priča Dželil.
 
Dok je živ, Dželil će, kaže, biti zahvalan bivšem komšiji koji mu je tog dana najviše pomogao. Zatekao se u istom autobusu i zaustavio krvarenje.
 
Miroslav Jovović pomaže i danas. Donosi hranu, pozajmljuje novac. Zgrožen je što meko “č” u izgovoru nekoga može da košta života.

“Da je bilo ko u pitanju ja bih odregovao isto i pomogao, ako se nešto dešava na pola metra i vidite da čovjek nasrće. Ja sam rizikovao, učinio sam sve da ga spasem”, priča Miroslav Jovović, bivši Dželilov komšija.

Naredna tri mjeseca Dželil mora da miruje,računa da će pomoći prijatelji i djevojka, ali moli i za pomoć drugih, jer sad na građevinu ne može, pošto su mu doktori to strogo zabranili.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.