Majka u mrtvački sanduk našla živu bebu, preživjela 12 sati u zamrzivaču

argArgentina: Bebu su nakon poroda proglasili mrtvom i truplo odvezli u mrtvačnicu. Majka ju je željela posljednji put vidjeti. Otvorila je mrtvački sanduk, a onda je uslijedio šok.

Amalia Bouter iz Argentine htjela se oprostiti od svoje mrtve kćeri. Tražila je u mrtvačnici da otvore mrtvački sanduk. Kada su ga otvorili majka je vidjela da je njezina beba živa, piše .

– Rodila sam prije nedelju dana. Ne sjećam se baš poroda jer su me uspavali. Moju kćer su proglasili mrtvom i odmah su truplo odvezli u mrtvačnicu – kaže Amalia. Ona i suprug Fabian Veron su 12 sati nakon toga otišli  u mrtvačnicu.

– Čula sam plač i vidjela ju kako se rasteže. Napravila sam korak unazad i pala na koljena. Suprug i ja nismo znali što bi napravili – kaže Amalia i dodaje kako je njezino dijete 12 sati ležalo u zamrzivaču te kako je bilo skoro smrznuto. Beba se sada nalazi u bolnici i stanje joj je u utorak bilo stabilno. Roditelji kojima je to peto dijete su curicu prvo nazvali Liliana Abigail, no kasnije su joj promijenili ime u Luz Milagros što znači “čudesno svjetlo”.  

Roditelji će bolnicu vjerojatno tužiti. U bolnici kažu kako slučaj istražuju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.